De flesta resenärer åker till Thailand under höst- och vintersäsongerna och går därmed miste om den fantastiska thailändska sommaren. Under sommarsäsongen frodas grönska och blommor till följd av de uppfriskande regnskurarna. Som en bonus är priserna på flygresor, boende och upplevelser extra låga eftersom det är lågsäsong. Skäm bort dig själv med en semester i Thailand och utforska magnifika wellnessresorter och golfbanor!

Thai wellnessKoh Samui är belägen vid den östra kusten av Thailand, som är en av de bästa delarna av landet att besöka under sommaren och är en ö som verkligen skämmer bort dig. Vackra stränder, gudomlig natur och några av de bästa spa-anläggningarna i Asien är några av förmånerna med Thailands tredje största ö. Koh Samuis grönska, stränder, wellnesskunskap och vänliga människor är skälen till varför det har blivit ett så populärt semestermål. Utbudet av spa-upplevelser är bred – från enkla dagsbehandlingar till wellnessresorter med skräddarsydda program för varje gäst. Det finns ingen gräns när det kommer till hälsobehandlingar och individuella program – traditionell thailändsk massage, detox, ångbad, yoga och meditation är bara några exempel på den stora wellnessmenyn. Skäm bort dig själv med en avkopplande wellnessresa till spa-ön Koh Samui!

Thai golfSommarmorgnar är den bästa starttiden att gå ut på golfbanan, eftersom vädret då är perfekt för en runda. Greenfeeavgift och boende finns till riktiga fyndpriser då det är lågsäsong och som en bonus finns det glest med golfare på banorna. Inget mer köande för att få spela! Frånsett väder och förmånliga priser, är själva spelandet den främsta anledningen till att golfentusiaster världen över reser till golfdestinationen Thailand. Det finns mer än 200 banor i landet, och nya öppnar varje år. I allt från den livliga huvudstaden Bangkok, till de vackra, bergiga landskapen i Chiang Mai och Chiang Rai. Det finns också banor vid den tysta kuststaden Hua Hin och i Khao Yais fantastiska landskap. Thailand har en extraordinär mångfald av golfupplevelser.