Allt om resor till Thailand

Resmål, nyheter, restips och fakta om Thailand

Charter, Flyg & flygresor, Golfresor, Hyrbil, Resebolag, Temaresor

Golfresor till Thailands golfparadis Hua Hin

test
Golf i Thailand

Easton Golf kommer att arrangera golfresor till den svenska golffavoriten Black Mountain som ligger i hjärtat av Thailands bästa golfdistrikt vid Hua Hin. Black Mountains anläggning är belägen vid foten av berget och utsikten över det natursköna landskapet kommer bokstavligen att ta andan ur besökarna. Här utlovas högklassig golf med spel på bland annat Black Mountain, en mästerskapsbana som är rankad topp 100 i världen och har 170 banarbetare 365 dagar om året!

Thailand blir ett spännande och bra komplement till våra övriga golfresor, menar Robert Lundgren, verksamhetschef på Easton Golf. Black Mountain är utsedd till Thailands bästa golfbana och bjuder på en fantastisk golfupplevelse. Trots sin mästerskapsstatus passar golfbanan även de med högre handicap på grund av sina breda fairways och sex olika utslagsplatser att välja mellan, fortsätter Robert. Bollen är lätt att hitta och är alltid spelbar.

Från det öppna och luftiga klubbhuset blickar man ut över golfbanan och de Burmesiska bergen. Här kan man följa spelarna som kommer in från det 18:e hålet när man njuter av välsmakande thailändsk mat eller tar en drink på Skybaren. En idealisk plats att spendera det 19:e hålet på!

En av veckans golfdagar spelas på Banyan, en annan högklassig golfbana. Banyan och dess klubbhus har vunnit pris som en av de tre bästa tre år i följd av tidskriften Asian Golf Monthly. Dessutom finns den med på Rolex ranking över de bästa banorna i världen.

I resan ingår boende i en modern och lyxig poolvilla där man gärna kopplar av på terrassen. En resa till Thailand och framförallt till den pittoreska bad- och semesterorten Hua Hin är dock inte komplett utan de magiskt vita stränderna och den thailändska kulturen, vilket man givetvis får ta del av under vistelsen. Easton Golfs duktiga golfvärdar säkerställer också att den sociala gemenskapen så att upplevelsen både på och utanför resorten blir så minnesvärd som möjligt, menar Robert. Välkomna österut i höst!


  1. thailandtankar

    Grymt bra golf i Hua Hin.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.