Skäm bort dig och din älskade med ett oförglömligt bröllop och smekmånad i Thailand. Thailand är den perfekta destinationen för att fira kärleken med en exotisk omgivning. Valmöjligheterna är många – vigsel på en vit sandstrand, i Bangkoks stadsljus eller i ett traditionellt thailändskt tempel.

Romantiskt strandbröllop

Ett bröllop på stranden är den perfekta utgångspunkten för att få en oförglömlig dag med din käraste. Thailand har många romantiska öar som kan ge dig en minnesvärd ceremoni på en vit sandstrand med det glittrande azurblå havet som inramning. Hylla er stora dag med ett intimt bröllop eller dela firandet med vänner och familj. Smekmånaden kan spenderas i en drömlik villa, svit eller hotellrum med utsikt över havet.

Urban ceremoni i Bangkoks stadsljus

Det ultimata stadsbröllopet och smekmånaden med citypuls spenderas bäst i Thailands huvudstad. Slå dina gäster med häpnad med en vigsel högt uppe bland molnen i en hisnande takbar, en chic cityrestaurang eller på din ambassad. Njut av middagen med din älskade på en av Bangkoks flera stjärnkrogar. Smekmånaden kan firas på någon av de lyxiga, boutique och urbana hotell som omger staden.

Traditionellt thailändskt tempelbröllop i Chiang Mai

Ett genuint thaibröllop är en vacker tradition som inleds före soluppgången med en buddhistisk ritual där offrande sker för att helga bröllopet. Ceremonin hålls i ett buddhistiskt tempel i teak som är traditionellt för norra landet där huvudmunken välsignar bröllopet. Buddhistiska hymner och den söta doften av rökelse ger en behaglig atmosfär. Det finns flera ritualer för att helga det kära paret, så som att frige sköldpaddor för att ge äktenskapet lycka.

Thailändska turistbyrån kommer att medverka i bröllopsmässan Bröllopsfeber på Nacka Strandmässan 30-31 januari 2016. Kom gärna förbi för att få veta mer om att fira kärleken i Thailand! För mer information om vad som krävs för att juridiskt giltigt vigsel utomlands, kontakta din ambassad.