Med start i november börjar Solresor flyga sol- och badtörstande resenärer till Thailand med Qatar Airways från Stockholm och Köpenhamn. Solresors fyrstjärniga Primera Club-hotell vid Hua Hin passar särskilt bra för barnfamiljer med upp till tre barn.

Solresors vinterprogram kryddas i år med en solig nyhet som många längtat efter, nämligen Thailand. Sedan tidigare har Solresor innehållsrika rundresor i landet men nu utökas utbudet till att innefatta sol och bad, bland annat i Hua Hin – en gammal fiskeby som har utvecklats till en semesterort med småstadscharm och autentisk thailandsatmosfär.

– Vårt Primera Club-hotell – Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa har ett helt fantastiskt läge precis intill stranden. Varje rum har balkong med havsutsikt vilket gör att det känns lite lyxigt. Familjer med tre barn har inte alltid så lätt att hitta rumsalternativ som fungerar men vårt familjerum Primera Deluxe på 42 kvadrat passar utmärkt. Hotellet lockar även de yngre gästerna med vattenrutschbana och barnklubb med bland annat minibio samt ett fullt utrustat playstation-rum. Totalpriset för hela familjen är dessutom ytterst konkurrenskraftigt berättar marknadschef Mikael Andersson.

Det finns även möjlighet att välja den relativt orörda ön Koh Chang med frodig regnskog och vackra sandstränder. På Koh Chang är prisnivån lägre och här kan till exempel färska skaldjur avnjutas till en rimlig peng.