Resorna kommer att vara mellan nio och elva dagar och sträcka sig över två helger – perfekt för den som vill komma långt bort på semestern men ändå effektivisera tiden.

– Phuket är många svenskars favoritresmål och därför känns det naturligt för Airtours att börja erbjuda resor just dit. Lyxiga Maldiverna passar alla som vill uppleva en tropisk vinterdestination utöver det vanliga, säger Stefan Chatzopoulos, informationschef på Airtours.

Underbart klimat, god mat och extremt plånboksvänligt, det är några av anledningarna till varför Phuket blivit en storfavorit bland svenskarna. Airtours har olika Phuketalternativ som passar både den som vill ha avskilt lugn eller mer liv och rörelse.

– I Phuket behöver man inte vara orolig för att bli uttråkad, utbudet på aktiviteter är enormt. Samtidigt finns det smultronställen som Mai Khao för de som vill bort från turiststråken och uppleva det genuina och fridfulla Thailand, säger Stefan Chatzopoulos.

Resorna till Phuket går mellan den 27 oktober och den 20 april och till Maldiverna går resorna 27 oktober till 30 april. Det blir även möjligt att flyga reguljärt året om till destinationerna.