Hotellkedjan öppnar sitt första Novotel på Samui och har även skrivit avtal med Avista Resorts and Spa Patong Company om att ta över driften av tre anläggningar i Phuket. Idag driver AccorHotels totalt 16 anläggningar i södra Thailand och har 10 nya planerade i området. Med de fyra nya utökar hotellkedjan sitt erbjudande ytterligare kring dessa populära semesterorter.

Novotel Samui Resort Chaweng Beach Kandaburi ligger intill den vackra Chaweng-stranden, endast 5 minuter från öns populära shopping- och nattlivsområde. Hotellet är utrustat med 183 rum, 3 restauranger och en strandbar. På anläggningen har gästerna även tillgång till två pooler och ett spa.

Den 1 april tar AccorHotels även över driften av två semesteranläggningar i området: Novotel Phuket Kata Avista Resort och Spa ligger endast fem minuters promenad från Kata Beach och är utrustat med 143 rum, en restaurang, två barer samt en pool. Avista Hideaways Phuket Patong, MGallery by Sofitel är även det centralt beläget, endast två minuters promenad från Patong Beach och det populära shoppingcentret Jungceylon – och är utrustat med 150 rum, två restauranger, två barer, tre pooler samt ett spa.

Under 2018 slår AccorHotels upp portarna för det fjärde nytillskottet: Nybyggda Avista Grande Phuket Karon, MGallery by Sofitel kommer vara utrustat med 160 rum, en restaurang, tre barer samt en pool.

– Thailand är ett fantastiskt land och ett favoritresmål för många av oss här i Norden. Med de nya hotellen på Samui och Phuket får vi ännu mer att erbjuda de gäster som söker en avkopplande vistelse på dessa paradisöar, säger Jan Birkelund, försäljningschef för AccorHotels i Skandinavien och Finland.