Nästa vinter finns det ännu fler möjligheter att flyga prisvärt till Bangkok. I slutet av oktober utökar Norwegian antalet avgångar mellan Skandinavien och Thailands huvudstad från nio till 14 gånger i veckan. Från Stockholm blir det fem direktflyg i veckan.

Thailand fortsätter att vara ett av skandinavernas favoritresmål och under vintern 2018-2019 utökas antalet avgångar till Bangkok från Stockholm, Köpenhamn och Oslo. Utökningarna innebär att från och med 29 oktober utökas antalet avgångar från Stockholm från fyra till fem direktflyg i veckan, från Köpenhamn från två till fyra direktflyg i veckan och från Oslo från tre till fem direktflyg i veckan. Totalt blir det 14 avgångar i veckan vilket är en kapacitetsökning med 56 procent.

–Våra direktflyg mellan Skandinavien och Bangkok är väldigt populära och för att kunna möta den stora efterfrågan är glada över att kunna erbjuda våra resenärer ännu fler avgångar. Vi märker att allt fler beställer biljetter i vår Premiumkabin där man får en ännu mer komfortabel flygresa med bredare säten och allt inkluderat till ett konkurrenskraftigt pris, säger Thomas Ramdahl, kommersiell direktör på Norwegian.

Om de utökade avgångarna till Bangkok:

I det kommande vinterprogrammet mellan 29 oktober 2018 och 31 mars 2019 utökas antalet till 14 avgångar i veckan.

Stockholm (ARN) – Bangkok
Fem avgångar i veckan; på tisdagar, torsdagar, fredagar, lördagar och söndagar.

Köpenhamn (CPH) – Bangkok (BKK)
Fyra avgångar i veckan; på onsdagar, torsdagar, fredagar och söndagar.

Oslo (OSL) – Bangkok (BKK)
Fem avgångar i veckan; på måndagar, tisdagar, onsdagar, lördagar och söndagar.