Träningsresor fortsätter att vara en stark trend och efterfrågan på resor till populära träningshotell som Playitas Resort och La Pared på Fuerteventura och Thanyapura i Thailand är fortsatt stor.

träningsresor ThailandNu utvecklas träningskonceptet och kommande vinter maximeras träningstiden genom konditionstransfer till och från sporthotellen. Apollos resenärer påbörjar nu träningen direkt vid ankomst genom att själva ta sig till hotellet. På Fuerteventura ges gästerna två möjligheter; att springa eller cykla till Playitas och La Pared från flygplatsen vilket ger ca 45 km i gratis motion. Till sporthotellet Thanyapura i Thailand kombineras simning (5 km) med löpning (10 km) direkt från flygplatsen i Phuket.

– Våra gäster har träning i fokus och efter timmar av stillasittande på flyg är detta en optimal start på en träningssemester. Swimrun, kombination av simning och löpning, är en efterfrågad träningsform och nu får våra Thailandsresenärer en verklig chans att prova på detta säger Daniel Giray, Sportsmanager Apollo.

För att säkerställa att gästerna hittar fram delas färdiga kartor ut vid ankomst och det går även att ladda ner gps-filen direkt till löparklockan eller cykeldatorn. Det är inte bara träningstekniken som Apollo utmanar gästerna i utan även packtekniken då resenärerna själva ansvarar för att ta med sitt bagage på valfritt sätt. För resande med spädbarn eller barn under 5 år erbjuds löpvagn och armpuffar.