Ving utökar med ytterligare ett resmål i Thailand, det är Koh Yao Noi, en av de största öarna i den vackra Phang Nga-provinsen. Ön ligger mellan norra Phuket och Krabi och är framför allt känd för sina dramatiska kalkstensformationer och sina vackra vita stränder.

– På Koh Yao Noi väntar dramatisk natur och vita stränder och trots att ön är ganska stor är turismen begränsad. Det finns inga stora vägar och bara ett fåtal hotell. Ön är fantastiskt vacker och ett riktigt smekmånadsställe, där man snorklar, badar, dyker, läser eller bara njuter i en solstol, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

På Koh Yao Noi erbjuder Ving det läckra boutiquehotellet Cape Kudu Hotel (VVVV+) som är helt nybyggt och beläget direkt vid havet på öns östra sida. Hotellet ligger fridfullt till, omgivet av regnskog och palmer med promenadavstånd till paradisstranden Pa Sai Beach. Här finns även ett stilrent poolområde med bekväma bassänger samt en restaurang där man kan välja mellan både traditionella och moderna rätter med fusion-inslag. Här bor man i dubbelrum med havsutsikt och den som vill bo extra lyxigt bokar en villa med egen pool.

Två rumstyper erbjuds: Dubbelrum (ca 45 m2) med havsutsikt, för 2 personer och villa (ca 62 m2) med privat pool, för 2 personer.

Koh Yao Noi finns i Vings program från 1 februari 2017 och är bokningsbart från och med denna vecka.

Ta sig till Koh Yao Noi: Flyg med Thomas Cook Airlines Scandinavia till Phuket, därefter transfer till Koh Yao Noi med buss och båt. Transfer med buss från Phukets flygplats till båten i Bangrong tar ca 30 minuter, båtresan över till Koh Yao Noi tar sedan ca 45 minuter. Resmålet är på egen hand.