Kombinera tre dagars oslagbar shopping i Dubai med sol och bad i Hua Hin som är en trivsam ort med genuin charm och en flera kilometer lång sandstrand som sträcker sig söderut.

Dubai är ett unikt resmål på många sätt och vis, fullt med överraskningar och utflyktsutbudet är närmast obegränsat. Det finns inget annat land i världen där du kan spela golf på morgon, bada i 30- gradigt varmt hav på dagen och avsluta med att åka skidor på kvällen. Någon man inte får missa när man är i Dubai är shoppingen, Dubai Mall erbjuder inte mindre än 1200 märkesbutiker att gå loss i.

Hua Hin är för den som vill uppleva traditionell thailändsk karaktär, men välbevarade stränder och ett rikligt utbud av aktiviteter. Har du inte gjort av med alla dina pengar på shoppingen i Dubai kan man besöka den populära nattmarknaden där du kan fynda kläder och andra souvenirer till riktigt förmånliga priser eller besöka små fiskebyar för att få en insyn i den thailändska vardagen.

-Det är en riktigt spännande kombination tycker vi. Att både hinna med allt som Dubai har att erbjuda och sedan bara koppla av och varva ner i Hua Hin. Det bästa av två världar helt enkelt, säger Kajsa Moström, informationschef på Apollo.