När du kommer till din poolvilla finns en Portier-smartphone till ditt förfogande under din vistelse. Fördelarna är många. Som gäst kan du ringa till din privata villavärd, till servicecentret, spaanläggningen, restaurangerna eller receptionen, vare sig du är i villan, på stranden eller på andra ställen på ön.

Du tar enkelt med dig mobilen runt efter att du har checkat in och kan kontakta vem du vill, när du vill. Du hittar också all information om resorten och tjänsteutbudet i telefonen. Dessutom kan du ringa så mycket du vill av både lokala och internationella samtal. Du kan kontakta familj och vänner – berätta att du har kommit fram ordentligt och hur livet på vackra Banyan Tree Samui ter sig. Det finns mycket att spara på en sådan tjänst. Samtidigt som livet blir mycket enklare. Du använder din semester-smartphone på samma sätt som du använder din egen mobil därhemma.

Glöm allt som har med roaming att göra. Du har 4G-anslutning både inne på Banyan Tree Samui-anläggningen och utanför. Samt hotspot-anslutning med dina andra enheter. Med obegränsad användning. Telefonen har flera appar som täcker en stor del av det du behöver på resan, till exempel nyheter från BBC News och meditationer för välbefinnande under din semester.

Om du behöver arrangera möten, evenemang och konferenser finns ett uppdaterat program med beskrivningar. Alla deltagare kan också enkelt ringa och chatta med varandra. Tekniken bidrar till ett strömlinjeformat upplägg.

Banyan Tree Samui har utsikt över det azurblå vattnet i Siambukten och ligger vid en grönskande djungel med utsikt över den privata Lamai-bukten.Den exklusiva villaanläggningen på Koh Samui kombinerar allt det bästa i en tropisk semester: en orörd strand, fantastiska spaanläggningar, skräddarsydda restauranger, lokala upplevelser, en privat villabutler och enastående utsikt.

Banyan Tree Samui har … villor, 6 restauranger och barer, 3 konferenslokaler i olika storlekar, spa, galleri, yogacenter, gym, bibliotek, barnklubb, 2 pooler och ett bröllopscenter. Hotellet ligger cirka 19 km från flygplatsen, en resa som tar cirka 30 minuter med bil.