Beläget endast två och en halv timme från Bangkok erbjuder SO Sofitel Hua Hin en unik mix av semesterortens kustliv och varumärket SO Sofitel. Hua Hin är sedan tidigare en välkänd favorit hos den thailändska kungafamiljen som äger ett sommarslott på halvön. Nu har de fått sällskap av designintresserade och trendsetters som vill koppla bort storstadens liv och rörelse och uppleva något nytt.

– Vi ser en växande skara av resenärer som besöker Thailand i jakt på roliga och designfyllda upplevelser kombinerat med stil och attityd. Här ser vi en möjlighet och tror att vi med varumärket SO Sofitel kan skapa en ny levande scen i Hua Hin, full av progressiv design, modern teknik, överraskningar och sociala upplevelser, säger Patrick Basset, CEO för AccorHotels i nord- och sydöstra Asien.

SO Sofitel Hua Hin är ritat av den prisbelönte thailändske arkitekten Duangrit Bunnag. På hotellet kan gästerna välja mellan 77 rum designade i två olika inredningsstilar; SO Nature och SO Arty. Och förutom den unika designen kan gästerna avnjuta högklassig mat vid någon av hotellets restauranger. På White Oven serveras innovativa thailändska rätter och på Beach Society bjuds det på en imponerande skaldjursbarbeque. Efter middagen kan gästerna njuta av den vackra utsikten från hotellets takbar HI-SO.

– Hua Hin är en thailändsk klassiker som under åren varit mycket populär bland våra nordiska semesterresenärer. Med det nyöppnade SO Sofitel Hua Hin får vi en lyxig och mångsidig resort att erbjuda de gäster som söker en avkopplande tillflyktsort bortom Bangkoks hektiska vardag, säger Jan Birkelund, försäljningschef för AccorHotels i Skandinavien och Finland.